Kameleonten on monilajihalli Leppävaaran urheilupuistossa

 

Nopeasti kasvavassa Espoossa on jatkuva pula sisäurheilutiloista. Viherlaaksossa sijaitseva Nuorisoseura Logen yhteistyökumppaneidensa kanssa haluaa helpottaa tilannetta Kameleonten-hallihankkeen kautta. Kameleonten-halli on eri lajeja harrastavien nuorten harjoitus- ja kohtaamispaikka.

Kameleonten-halli koostuu isosta urheilusalista joka on suunniteltu erityisesti yleisurheilun tarpeisiin sekä neljästä täysikokoisesta palloilukentästä. Tämän lisäksi hallissa on myös iso telinevoimistelutila.

Kokonaisuus pohjautuu synergiaetuun, jossa yhteisiä tiloja jakamalla saavutetaan korkea käyttöaste. Hallin kokonaispinta-ala on 14 200 m2.

Hankkeen ensimmäisessä vaiheessa  tiloja tarjotaan yleisurheilijoiden, palloilijoiden ja voimistelijoiden käyttöön. Laaja käyttäjäkunta mahdollistaa kriittisen käyttäjämäärän saavuttamisen sekä taloudellisessa että urheilullisessa mielessä.

Leppävaaran Urheilupuiston kaava sai lainvoiman 30.9.2020, ja mahdollistaa nyt urheiluhallin toteuttamisen stadionin katsomon taakse. Tavoite on että rakennustyömaa perustetaan loppuvuodesta 2021.