Kameleontenin tavoitteet

Tavoite on luoda Espoon Leppävaaraan viihtyisä, toiminnallinen ja taloudellisesti omavarainen harjoitushalli sekä espoolaiselle nuorisolle että laajemminkin pääkaupunkiseudun ja Uudenmaankin nuorille. 

Kameleontenin pitää olla kustannustehokas, yleishyödyllinen, erittäin toimiva ja käytännöllinen ilman hienouksia. Tavoitteena on tarjota mahdollisimman alhaiset tilavuokrat loppukäyttäjien iloksi, mutta niin että hankkeella on omavarainen käyttötalous.

Viihtyvyys on keskeinen teema, sekä urheilijoille että tukijoukoille. Käytännössä tämä tarkoittaa esimerkiksi tilaa seurata harjoituksia ja kilpailuja, se tarkoittaa kohtaamispaikkoja kuten kahvila ja kuntosali. 

Hanke toteutetaan yhteistyössä Espoon Kaupungin ja eri organisaatioiden ja seurojen kanssa. Tavoite on että Kameleontenista tulee merkittävä tekijä myös alueellisesti, erityisesti yleisurheilun saralla.

 

Hankkeen keskeinen tavoite on kustannustehokkuus. Pyritään taloudelliseen vakauteen sekä lyhyellä että pitkällä tähtäimellä ja uskotaan että halli palvelee nuorisoa vielä 70 vuodenkin päästä.