Logen uudistuu

Nuorisoseura Logen i Gröndal on Kameleontenhankkeen käynnistäjä, suurin rahoittaja ja toteutusta ajava taho.

Logen on perinteinen nuorisoseura joka etsii uutta roolia muuttuneesa ympäristössä. Toimintaedellytykset ovat muuttuneet erittäin voimakkaasti viimeisen 60 vuoden aikana ja nuorisoseuraliike täytyy uudistua ja löytää nuoret uudelleen. Kameleonten-hanke perustuu yhteistyvisioon missä toinen osapuoli on nuorisoseura ja toinen osapuoli on joukko paikallisia erikoistuneita seuroja jotka tuottavat nuorille tekemisen iloa.

Tausta

Nuorisoseura Logen i Gröndal omistaa tänään nuorisoseuratalo Logenin ja hehtaarin kokoisen tontin mihin talo on rakennettu. Tämä talo on valitettavasti erittäin huonossa kunnossa.

Logen tutki huolellisesti mahdollisuutta korvata vanhaa taloa uudellanuorisoseuratalolla omemassaolevalla tontilla. Tämä kuitenkin osoittautiu mahdottomaksi.

Keskustelut Espoon Kaupungin kanssa johtivat ideaan että nuorisoseuran kotipaikka ja toiminta voitaisiin siirtää vuokratontille Leppävaaran Urheilupuistossa. Myymällä vanha tontti, ja sijoittamalla siitä saadut rahat uuteen hankkeeseen voidaan luoda yleishyödyllinen urheilu-ja nuorisohalli Kameleonten.

Kameleontenista tulee näin uusi nuorisoseuratalo joka palvelee seudun nuorisoa tarjoten tiloja urheilulle, kulttuurille ja kohtaamisille.